Back on track

Nu är det dags att jag tar tag i bloggandet som jag har tänkt på ett tag nu, typ varje dag i flera månader. 😉

Jag kan ju börja med att presentera mig då för er som hittar hit som inte riktigt än vet vem jag är.

Rebecka heter jag, 29 år ung, 3 döttrar på 11, 7 och snart 3 år. Man, hus och volvo, ingen hund, inga djur alls för den delen. Räcker med 3 vilda barn där hemma. Vi bor i en lite ort kallad Lilla Edet. Nyligen sålde vi vårat hus som vi har bott i 7 år. För att dra iväg på ett nytt äventyr. Ni kommer få följa oss på resan i bygget av vårat drömhus. I allafall… Vet inte vad jag ska skriva mer…. Det är jag som har byggt upp Dare2.se Jag har personligen varit med och testat produkterna som finns på sidan. Just för att jag själv ska kunna stå för att de här är bra skit, bra ekologisk skit ;D

Nä men skämt åsido. Ekologiskt är något jag verkligen brinner för. Finns det bra eller kanske till och med bättre alternativ ute på marknaden, så varför inte välja rätt liksom.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *